Monday, July 20, 2009

WeeKeNd...19 JuLai 2o09...

Hari ahad tu rumah aku digemparkan dengan kehadiran saudara mara sebelah mak aku..diaorang berkumpul sebab pasai hartanah orang dulu-dulu la..aku pun tak faham sangat...siap panggil lawyer bagai...yang berkopiah tu lawyernya...minta pendapat la tue..sebabnya ada orang amik hartanah moyang aku ni tanpa pengetahuan anak-anak dan cucu cicitnya...tu yang abis mengamuk makcik-makcik aku nie...hehehe..aku pun tak tau..dengar diaorang cerita camtu la..rumah aku ni dari dulu lagi memang orang suka berkumpul kalau ada apa-apa yang nak dibincangkan..emak aku kata rumah kitaorang duk ni kira ibarat umpama gula la...tang mana ada gula..tang situ ada semut...hehehe..leh dak ayat camtue...

ni ha..kusyuknyer makcik2 aku mendengar penerangan lawyer kita tue

aik...si budak kecik pun ada kat situ..tak berbaju plak tue...

penyokong kecik dari belakang...."saya setuju! saya setuju!"

"kenapa diaorang tak pedulikan saya?"huhuhu

5 comments:

Cik Pah said...

warghh.. rajin ko menghupdate lin.. aku dah start malas nih.. keep it up beb..

Cik Pah said...

warghh.. rajin ko menghupdate lin.. aku dah start malas nih.. keep it up beb..

lynn_82 said...

hehehe..biasa la kak lat..mood syok tengah mari..nnt dah malas dia slow down la...kak lat bila due?

sweetheart said...

oi oi hanzalah
apsal xpakai bj nih

lynn_82 said...

hehehe...mok cik syeka..hanzalah panas lew..owang ramai sangat..sebab tu tak pakai baju...hehehe