Friday, July 17, 2009

MaKaN LagI....

Lunch tadi kitaorang decide nak gi makan KFC, tetapi bila tiba depan traffic light terus si tikah ajak gi carnival...apa lagi...bakyah dengan kepandaian yang ada pada dirinya..diciloknya kereta tu pusing ke kiri..hahahah...jengjalan jap kat carnival..pastu pegi la tempat yang dituju..yang memang diidamkan oleh tikah untuk makan kat situ...kitaorang ikut ja..tara hal..jenis satu kapla punya...hahahaha..btoi dak tikah?

ni ha muka budak berdua yang hepi bila dapat makan tengah hari kat sini....

tadaaaaaa....kitaorang gi tempat ni la....apa ada dalam ni yer?
kat dalam dia ada promosi...chewah...

gambar apa nie?

ni lagi satu? hihihihi

ish ada lagi......sementara menunggu makanan tiba, macam-macam gambar diambilnya...ya la..untuk menghilangkan kebosanan menunggu....gambar meja ngan lapik pinggan pun p amik..apa punya orang daaa.....

ni ha dah sampai makanannya.... dia bagi mushroom sup dulu...tak sempat nak abis makanan ni makanan yang ditunggu2 dah tiba

ni ha makanannya..sedap giler...tgk macam sikit..tapi bila makan 3 orang sengkak perut oooiii...kenyang tak sanggah-sanggah...sebenarnya ni untuk dua orang ja..tapi kitaorang makan 3 orang pun ketat kain-kain, tambah yang makan dua orang..berkurun agaknya nak abis....

hahahaha..sampai licin ooiii...tinggai tomato sebagai perhiasan ja....ish2...

ni ha... 'OTAI MAKAN KAMI'..puan nor bakyah...bagi ja la dia makan apa pun..semua dia tibai abis...tengok tue..sampai tak leh nak bangun la..ish2..makan kat sini ja..dia sorang dah tiga gelas air tue...ish2...
*So tikah, impian kita dah tercapai*
lepas ni kita fly lagi cari tempat baru...
yihaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

sweetheart said...

ya ya..kita fly lg
cr tpt yg best2
bakyah kenyang no..
ahahaha

lynn_82 said...

yippi...jumaat ni plak kita fly2..gaji dah masyuk tue...hihihi...