Thursday, October 22, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Mai oo Mai... mai join contest nie...maner tau kot-kot ada rezeki kan..

Actually contest ni dianjurkan oleh SMILEYKIDZ... erm..Hasdiah yang ditawarkan agak lumayan...jom pakat ramai-ramai join contest nie.. sila-sila rajinkan diri anda klik ke link ini http://smileykidz.blogspot.com

So, aku pun ingin la mencuba nasib..kot-kot menang...kalau tak menang pun takpe..bole berkongsi-kongsi gambor-gambor yang ada...

This is my baby...cayunk dia sangat...

NAME : MUHAMMAD HANZALAH BIN MOHAMAD NAZIR

AGE : 10 BULAN 3 MINGGU

Okay..aku dah pilih gambor-gambor yang terbaik yang ada dalam folder aku... kalau korang berminat nak join contest nie...meh kita tengok apa yang perlu dilakukan....
ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL. Hadiah yang ditawarkan adalah: Pemenang Utama x 1 org: Outdoor fotografi selama 1 jam ~unlimited shots~ ~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~ ****************** Pemenang sampingan x 2 org: Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50 So apa tunggu lagi??? Sertai online contest ini sekarang. :) Online contest ini di buka dari tarikh: 15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm. Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.
Cara2 penyertaan? Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
(Sudah) Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini http://smileykidz.blogspot.com
(Sudah) Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
(Sudah)
Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
(Sudah..nun di atas)
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer: Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun. Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili. Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ. Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm. SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa. SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili. Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira ****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.Ceria kan senyuman tu?SO apa tunggu lagi??Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

1 comment:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!

:)
~nannoor
Smileykidz Photography