Thursday, October 29, 2009

eXaM...eXaM...eXaM...

Semalam..dengan rasminya student-student kat sini telah mengambil final exam.. hehe..so, good luck yer adik-adik...dan aku seperti kebiasaannya kena la menjadi urusetianya.. i like.... :-)

ramainya la yang amik exam kali ni..ni semua student part one..tak salah aku subjek BEL...erm...bila sebut BEL ni teringat masa zaman study dolu-dolu..hehe..dek gara-gara nak gi amik subjek BEL ni la kami terpaksa mengharungi onak duri..chewah..ayat tak hengat punya...hahaha..
nak tau ker ceritanya...camni citernya...exam tu tak salah aku petang la..kami semua ni duk ingat exam dekat-dekat ngan area fakulti..so buat-buat la lambat skit gi bilik exam tu..otai la katakan..hahaha...tapi tak tau la tiba-tiba ada perubahan tanpa pengetahuan kami..tunggu punya tunggu tak da sapa pun kat situ.duk ingat salah tengok jadual..tapi takkan kot..hehehe..so decide call member kami yang lelain...hehe..diaorang gtau..tempat exam dah tukar...dekat Dewan FSSR..mak aiiii..jauhnyer..nak menapak, turun tangga, bukit semua..adeh la...exam dah nak start...erm..apa lagi..berlari-lari anak la semuanya..ada kot dalam lima orang kami...lepas tue...konon2nya nak ikut short cut...hehe..sekali turun tangga yang menjuman jugak la...tak sangka-sangka cik net jatuh kedebuk kat situ..selamat tak terseliuh @ masuk longkang..hehehe (jgn marah yer cik net)..bole duk lawan gelak kah kah kah kat situ lagi...padahal dah lambat dah..tu dah la satu hal menurun anak tangga yang menjunam...lepas tu kena langkah plak divider tepi jalan tue..adehla..tragis btol la nak p amik exam BEL nie...udahla semuanya ayu-ayu belaka..bebaju kurung gitu..terpaksala menghilangkan sebentar keayuan tue untuk melangkat divider tue...hehe..dah lepas divider tue..kena plak turun tangga..sian kan kat kami..punya la jauh nak p amik exam...naik tangga, panjat bukit..trun tangga..begitula kehidupan kat shah alam..erm...sesampai kat dewan exam..diaorang dah nak start dah..adoi la...berpeluh-peluh ni nak menjawab exam..sepoloh minit pertama amik nafas dulu n baru leh jawab exam..alhamdulilah semua lulus dengan jayanya... hehehe...

2 comments:

Cik Pah said...

aku ingat ..aku ingat..kwang kawang kwang.. mmg tak leh lupe.. shial..betul tukar tempat last minute..

mmg lah lulus..tapi dengan jayanyer tuh aku tak berapa setuju. heheehe..

lynn_82 said...

tu la pasal kak lat..mentang2 la kita otai..sampai hati diaorang tak bagitau tempat dah bertukar...

btol la tu kak lat..lulus dengan jayanya..kalau tak mesti tak graduate lagi..haha