Thursday, October 15, 2009

GeLaGaT mY HeRo...

Meh kita layan gambor gelagat hero aku yang sorang nie.....

sekarang dia dah pandai memunggah dah..tengok tu..abis disepahnya daun ketupat tue...

hanzalah juga sekarang dah pandai bertepuk tangan...

hahaha..lawak btol la gambor hanzalah nie...

ni kat umah opah...biarkan dia main sorang-sorang...

pandai dh usik ibunya bila nak amik gambor....

dah start memanjat dah..hahah..berstokin bagai..maklumla kat cameron...

hanzalah dah boleh merangkak dah lama dah...

tak sempat nak snap dia dah merangkak..tu yang kelabu jek gambornya...

permainan kesukaan hanzalah adalah remote control....

ha...ini la gambor yang aku rasa okay skit dari semua tue....leh wat cover majalah nie...hehehe

2 comments:

Cik Pah said...

lynn.. aku nak book anak hang .. ko setuju tak hanzalah tu disatukan ngan cik meen nnt..

setuju lah.. aku suker..

lynn_82 said...

hahaha..kena tanya pak dia dulu nie...kui kui kui..mana tau no..satu hari nnt kita berbesan ka. hehehe