Saturday, October 31, 2009

KeRja DaN MaKaN...

Ari ni aku kena kerja overrrrtime..hehehe..biasala time student exam ni busy skit...so kena la buat overrrrtime... dah penat bekerja tengah hari tadi kitaorang gi makan kat food court tesco...

MAKAN LAGI....?? Adeh!..naper entry aku dua tiga hari ni pasai makan ja..hahaha..makin mengembang-mengembang la nampak gayanya nie... so pada kengkawan semua, jangan la marah kalau tengok gambar makanan tu..hehehe

Cik Maz kita sudah ready dengan sudunya...macam nak gi berperang jek maz..hehehe

Menung jauh nampak Cik Irah kita nie...apa la yang difikirkannya tue...hehehe
Dan..inilah MENUNYA untuk tengah hari ini....

aku punya : Nasi Goreng Pattaya Paprik Ayam

Yang ni Rod punya : Nasi Goreng Pattaya juga...tapi paprik daging

Maz amik nasi goreng kampung..
Cik Irah punya makanan tak sempat snap..sebabnya masing-masing dah kelaparan sangat..hehehe...

Muka budak hepi dapat makan nasi pattaya...hehehe
Esok Kerja Lagi.....

5 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

huaaa~
terliurrrr
sedapnya nasi goreng pataya paprik ituuu
dapat duit nanti nak kena try ni!

lynn_82 said...

hehe..laila..nnt try tau..jgn tak try...

sueanne said...

eh..slalunye order nasi pattaya je atau nasi paprik..ni boleh combinekan ehh..wah nak cubela pas ni..hehehe

IxoR@ said...

tak pe la...time org cuti kita kerja....dah jadi tugasan, perlu diutamakan....

ermm...nasi pataya paprik? baru pd ixora....mesti sedap..complete meal.

:D

lynn_82 said...

ixora & sueanne : cuba jangan tak cuba...sedap tau..hehhe..