Monday, October 26, 2009

MaKaN TiMe....

Last week..tak salah aku ari khamis kot...kami kuar makan lunch kat luar dari kampus..asyik makan kat dalam jek..menu yang sama..tak tau nak makan apa...last-last decide gi makan kat jusco...dah lama tak gi makan kat sana..yer la..masing-masing busy jek memanjang...nak berkumpul lima orang ni pun kadang-kadang susah....

muka yang menanti penuh kesabaran..perut duk lapaq dah tue...

leh posing ala-ala manja lagi tue..hehehe...
setelah penat berposing bagai.. makanan yang dinanti-nanti pun tiba...tudia...masing-masing punya order...udahla masa nak order tu pun dah riuh satu kedai...hehehe
jom kita tengok menu kitaorang...
ni dia.....tom yam ada, nasi berbagai-bagai..nasi goreng nenas la, nasi goreng belacan la..nasi goreng udang la...ayam panggang la...dan yang best skali..aku mesti order kerabu mangga...sedapnyer la...hehehe

desert dia bagi aiskrim...tengok la..muka budak hepi dapat makan...anak dara yang sorang nie..

2 comments:

Cik Pah said...

wehh.. makan besaq.. harap badan hang tak membesaq ye

lynn_82 said...

hahaha..kak lat..tu la harap2 tak membesar la..tp rasa macam nak membesar jek nie