Wednesday, October 21, 2009

HPM-Dr. RozMey...

Hari ni kat tempat kerja aku ada wat ceramah...aku yang balik dari bekpes, pas tu buka email..dapat jemputan untuk staf pegi ceramah..yang bestnya sebab ada Dr. Rozmey nie...

Okla ceramah dia..tak cerita sangat pasal product dia..cuma dia bagi kat kita cemana nak berjaya dalam bisnes macam dia tue..apa yang perlu ada dalam diri kita..orait gakla..macam ceramah motivasi la jugak... actually program ni anjuran bebudak PLK yang amik Degree in Business Study...

Dr. Rozmey memberikan pendedahan tentang dunia bisnes...

Dr. Rozmey sempat lagi menerangkan product keluarannya kat Pengarah kampus

Last but not least...sempat juga bergambar dengan isteri Dr. Rozmey...hehehe.. nak bergambor dengan Dr. segan la plak...
Diaorang kata orang dari metro datang...tadi ada la bergambar ramai2 ngan doctor..tak tau la ada ke idak nnt gambor aku...kalau ada boleh tunjuk kat korang..hehehe

2 comments:

Cik Pah said...

weh. nih isteri baru dia kan.. klaka lah dr rozmey tuh nyer rambut. rabmbut betul ker

lynn_82 said...

a'ah...isteri baru dia slps kematian isterinya..erm..rambut btol kot kak lat...