Thursday, September 3, 2009

KoNveNsYeN K.i.K 2009

Pada 27 ogos 2009 yang lepas telah berlangsungnya Mini Konvensyen KIK 2009 UiTMPP..sebanyak lebih kurang 7 kumpulan bertanding...aku tak sempat nak snap banyak gambar..sebabnya aku kena balik sebab ada kes emergency....

ni antara kumpulan yang bertanding..tak ramai sangat pun yang datang tengok....
so, kepada group aku, tahniah yer kerana berjaya menyelesaikan satu lagi masalah yang terdapat di UiTMPP dan berjaya membentang projek dengan jayanya..untuk group aku, aku minta maaf banyak-banyak sangat kerana tak dapat bentang pada saat-saat akhir..terima kasih kepada lenn yang sanggup jadi bidan terjun...orang berakaliber la katakan..btol tak lenn? hihihi

tahniah juga kepada adik aku, rodiah kerana berjaya menggodol "Pembentang Wanita Terbaik" tak sangka kan rodiah..dalam malu-malu kucing leh menang pembentang terbaik tue...orang berpengalaman la katakan..lepas ni boleh la jadi pembentang lagi untuk next year....

2 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

hehehehe syoq dak...kalau aku mau terkencing depan tu.

lynn_82 said...

hahhaha...syok oo kalau jadi presenter...kalau ikutkan hati mmg takut sampai nak terkencing...