Tuesday, September 1, 2009

BeRaNi TaK SaYa???

Lama rasanya aku tak update blog aku nie...lama aku bercuti...emak aku tak berapa sihat..masa KIK ari tu pun aku tak sempat nak present..kena balik..emergency...

sekarang ni hanzalah sejak baik dari demam dah pandai menangis bila kena marah...lepas tue..merangkak makin laju..sekarang ni plak dia dah berani main sorang-sorang sambil lepas tangan...pantang jumpa tempat berpaut mesti nak berdiri punya..so sekarang kena perhatikan jek la..takut terjelepuk jatuh jek nanti...hehehe

"ye! ye! hanzalah dah leh berdiri"

tengok la gelagat hanzalah nie...seronok bukan main dia dapat main camtue...hehehe...perasan tak sesuatu perubahan kat hanzalah...rambut dia dah pendek..dia demam ari tu, tu yang aku potong rambutnya tue..dah pendek baru nampak muka kelakian tue..chewah..kalau tak mesti orang duk tanya..anak ko ni laki ker pompuan..jenuh nak menjawab..adoi la...

2 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

lepaih ni hanzalah leh la tolong mama menyimpan noooo...keh3...

lynn_82 said...

hahaha..lepas ni mesti dia rajin menyimpan punya la...tgk dari gayanya tu dah ada...