Monday, December 7, 2009

GeLagaT BuDak UmUr SeTahUn...

Meh kita layan gambor budak setahun nie.. apa yang dia dah boleh buat? hehehe jom layan...... seperti biasa..hanzalah senantiasa tersenyum..sejuk perut ibu.. hehe..masa ngandungkan dia dulu aku rajin senyum kot..tu yang sekaran ni hanzalah murah ngan senyuman.. so pada kawan-kawan yang ngandung tue..jangan masam-masam muka kay...sifat kita nnt akan mempengaruhi anak yang bakal lahir.. :-D
Hanzalah dah mula menunjukkan minat untuk membaca...
Tengok tue..kyusuk bukan main dia membaca...
Dia cukup berkenan ngan buku ini..buku ini aku dapat masa aku gi kursus "satu bayi satu buku" bagus buku nie...dia dibuat dari kain..so tak terkoyak.. leh basuh lagi.. hanzalah suka tengok binatang-binatang nie..kalau tunjuk yang lain dia buat tak layan jek
Cuba tengok hanzalah buat apa tue...?
Meh kita kasi zoom skit itu gambar... dah nak start2 pomen keta sodok tue.. actually dia duk main-main tayar tue... Dah pandai tengok kamera dah bila nak bergambar... tapi kadang-kadang susah jugak nak tengok..yang ni kebetulan la kot..
Dah pandai sorong tarik keta sodok dia tue...
Ni lagi satu gambor dia sorong tarik keta sodok dia..
Last but not least...dah pandai nak men keta remote control.. tengok tue..mcm ada gaya jek dia nak main keta tue.. pandai plak tu pegang remote tu dan halakan remote tu kat keta... sapa pun tak ajar dia..dia belajar dari cara kita..

4 comments:

nn said...

macam best ja buku kain :)

lynn_82 said...

a'ah nn..
bagus buku nie..kalau anak2 conteng atau kotor kita bole basuh buku nie...

iyan1982 said...

bangga yah jika melihat anak pandai . Semoga anaknya berguna dan berbakti kepada orang tua dan menjadi anak yang sholeh pula.

lynn_82 said...

terima kasih iyan...
insyallah...