Wednesday, December 9, 2009

Contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak"

Meh join contest lagi... Contest si ayah bersama anak plak.. anjuran fasha Contest 'Ceria si Ayah Bersama Anak' Selalu kita duk tengok gambar anak ngan ibu jek kan..so kali nie meh kita letak lak gambor ayah n anak plak...btol ke idak? so aku pun cuba la..maner tau ada rejeki kan..hehehe aku cuba pertaruhkan gambor nie...
Anak aku nie memang manja sangat ngan ayah dia... nama anak aku Hanzalah...nama glamer ayahnya pulak adalah nasem... kuikuikui..nama sebenar adalah nazir..tapi kawan-kawan kat kampung dia panggil nasem..idak la aku tau kenapa...umur hanzalah sekarang nie dah setahun... Kepada yang berminat tu boleh la tengok syarat2 yang kat bawah nie.. meh join ramai-ramai meh... Hadiah setiap satu bagi tempat
PERTAMA
KEDUA
KETIGA
2 Hadiah Saguhati
Tarikh Tutup : 30 Dis 2009
Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
-DONE-
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
-DONE-
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. -DONE- 4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti.. -ALREADY DONE- 5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..
-OKAY-
Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA.. 2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe 3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) 4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2.. Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..
Rebutlah peluang ini...

2 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria..
gudluck k

lynn_82 said...

insyallah fashah
terima kasih