Wednesday, November 18, 2009

NuRuL HaSaNah KoNvoKesYen..

Last week aku ke Selangor...attend my anak buah punya konvokesyen.. hehehe...bila aku bagitau kat kawan-kawan aku kata nak pegi anak buah aku punya konvokesyen..masing-masing tanya dia grad 'U' maner.. hehe..grad 'U' apa kebendanya..baru abis tadika..nak masuk darjah satu tahun depan...hehehe... semua gelak kan aku..kikiki..tp kalau dengar macam lawak pun ada..dan yang bestnya buat kat hotel lak tue..dasyhat sugguh tadika nie.. Jom kita layan gambor.... Itu la budak nyer..nama dia Nurul Hasanah...hehehe..
Di pintu masuk dewan...dah kali ke 20 dah..maknanya..dah lama dah tadika ni ditubuhkan...erm..
Cantik kan...
Suasana dalam ballroom...
Bacaan dimulakan dengan bacaan Al-Quran oleh dua orang adik2 kecik molek nie...
Budak ni dapat 'Tokoh Murid' untuk tahun 2009..memang pandai budak nie..nama dia Nur Farah Irdina, anak adik abg ipar aku....hehehe
Macam real jek kan konvo diaorang....siap pakai jubah gitue.... anak buah aku dua dari kiri...
ni masa dah selesai berjalan atas pentas...awat yang muka macam takut pun...
sesi makan2...kenyang tahap gaban punya makan...
jeng..jeng...hahaha..tak sangka plak leh dapat hamper.. hampuer untuk 'Hadiah Keluarga Teramai" hehehe...jadila...alhamdulilah
Persembahan dari adik2 kita..macam-macam persembahan ada..tak larat aku nak gelak...adoi la...meriah sungguh tengok diaorang nie...
yang ni persembahan kelas anak buah aku..dia yang berbaju kurung merah terang tue...kena jadi orang miskin...
rupanya..fail ni diaorang pegang masa nak jalan nek atas pentas..dalam fail ni dah ada sijil dan gambar diaorang....
kasi zoom skit itu gambor....alahai..macam tak percaya anak buah aku ni dah nak masuk darjah satu..akak, lepas ni belajar rajin2 tau..dengar kata ibu dan ayah..jangan nakal2..

2 comments:

izzahfarhana said...

amboi sakan,dlu sy grad tadika kat dewan rakyat sajo,hehehe.pakai jubah tp xde topi

lynn_82 said...

itu la izzah..sakan sungguh...siap bertopi n berjalan atas red karpet tau..hihi