Monday, November 9, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

My Funniest baby contest...jom wei reramai sertai contest nie..mana tau kot ada rejeki..hehehe... untuk info lanjut korang boleh ke link ini...

PENGANJUR : http://umidanishku.blogspot.com/

Sponsor : 1) http://www.babyumishop.blogspot.com/ (dlm blog ni ada breastfeeding gadjet, cloth diaper, diaper stacker,skim kutu cloth diaper, pakej cloth diape, tupperware, set herba ibu bersalin, bio aura water filter, minuman herba)

2) http://www.hidupharmoni.blogspot.com/

(blog ni plak menawarkan pakaian wanita & kanak2 yang terbaik unutk pemakaian selesa dan design dari butik dengan harga yang berpatutan..., skarang ni dia tgh iklankan Eumora Beauty Bar)

3) http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/

(blog ni plak tak salah aku jual cloth diapers dan jus mate 5) hihihi ataupun korang leh tengok syarat-syarat penyertaan kat bawah nie..heheheh..

Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy
Hadiah :-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop - 1 helai baju baby bagi setiap kategoriSponser darihttp://hidupharmoni.blogspot.com/
Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop
Syarat Penyertaan: - Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified) Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/) Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/) Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

*DONE*

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B. Selamat Bercontest..
aku try pertaruhkan gambor nie...

NAMA: MUHAMMAD HANZALAH UMUR : 11 BULAN

KATEGORI : B (BABY BOY)

Jom join ramai-ramai.....

3 comments:

IeYzA said...

kuikuikui...pic hanzalan dengan ketupat palas....naper gigit sayang???mama x bagi mkn yer.....gie babab mama tu...biasa dierrrr

lynn_82 said...

kui kui kui..ieyza., dia geram sangat ngan ketupat palas tue..tu yang dia gigit tue..hehehe..

UmiDAnisH said...

goodluck