Tuesday, May 18, 2010

MaKan-MaKan...

Ni entry makan-makan minggu lepas... pegi makan dekat ngan area tempat keja aku... time aku masih bertugas sebagai urusetia exam..kami pegi berempat..aku, rod, irah n kak yah.. makan kena cepat-cepat ooo..sebab banyak benda nak settle.. tengok air bertingkat kat blog irah..mcm bez ja..sekali p kat situ..erm..try tgk.. not bad la..sedap dan presentation air dia pun cantik..hehe ntah apa namanya kedai tu aku pun dah lupa... ni air yang dioder oleh rod (nescafe ais), irah (bandung cincau a.k.a bancau) dan kak yah (tea 'o' ais)
aku order neslo ais dia..erm..sedap..pekat, likat..hahaha
ni antara menunya yang dioder..nasi goreng ladna.. aku order nasi putih + sup ayam jek..
irah dengan koay teow kungfunya... "sebelum makan kena berkungfu dulu irah?"haha orang kata muka aku ngan irah ni nak sama...erm..sama ker ek? nnt nak try amik gambor berdua la..haha
dan ini adikku yang sorang nie..rod.. berposing ngan nasi goreng paprik yang tak jadi paprik..tapi jadi ayam goreng pedas.. dh abis makan baru tau tu bukan nasi goreng paprik..tapi nasi goreng ayam pedas.. hahaa..lapor sangat la tue..kui kui...

2 comments:

zarirah zabidi said...

hehehe...sedapkan makan kat situ...muka kita mmg sama..mcm pelanduk 2 serupa..kalo x en saiful psm x panggilla irah kak ina...n kak ina irah kan..heheh..bikin kompius la..

lynn_82 said...

a'ah..sedap...
air dia pun sodap...
erm....tu la...dia bikin kita kompius la...jgn kata kita sombong dh la..sebabnya tak menyahut panggilan depa...