Tuesday, January 11, 2011

TaG...TaG...n TaG...

1. Adakah anda rasa anda hot? ~sekarang ni tak hot..sebab duk dalam aircond..hehe~ 2. Update wallpaper yang anda guna sekarang .
~tadaa...ni wallpapernya~

3. Cerita pasal gambar ini . ~nak citer apa ek...wallpaper yang aku guna mmg duk ada dalam pc nie~ suka hijau-hijau nie..tenang ja mata memandang

4. Kali terakhir makan Pizza ? ~tarikh tak ingat...tp dalam penghujung tahun 2010 la...makan dengan abg nasem..hehe~
5. Lagu terakhir anda dengar ? ~ duk dengar sinar fm ja...lagu tak pernah abis2...hehe...~
tapi masa duk wat tag ni..lagu flybaits (mengapa perpisahan yang kau pinta)
6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ? ~ ym ngan syeka tanya nak gi makan kul bapa n member alumni UiTM~
7. Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ? ~lynn (kawan-kawan uitm dulu)~ ~chu na(utk anak-anak buah)~
~ina (untuk kawan-kawan sekolah n tempat keja) ~sayang(utk abg nasem ja) -wakaka..ala2 gediks gitu~ ~adik na (untuk akak-akak aku)
8. Tag lagi 5 orang . ~ mama afiq - madam syeka~ ~ mama nabiha - pn nur bakyah~ ~ kak lat's - aishifa~ ~ mrs. mustaqim.. sue sui~ ~ daia - budak umah no.9 seksyen 2~ 9. Siapa orang no 1 dengan anda ? ~ member susah dan senang sama-sama~
*memori poster*
(ingat dak madam syeka?)
10. Katakan sesuatu pada orang no 5 . ~ bila kita nak jumpa nie? dah dekat 8 tahun tak jumpa..hehe~ 11. No 3 ade hubungan dengan siapa ? ~erm...ada hubungan dengan sapa ek kak lat's ni?~
of course la dengan en fais dia tue...kui kui...
12. Bagaimana pula dengan no 2? ~kerja elok2..tahun baru..azam pun mau baru..~
bila hat no dua nak keluaq nie? hehe :)
13. Kata - kata cinta pada orang no 4 . ~CINTA?!!! erm...nk ucap kata-kata cinta apa kat sue nie?~
cukupla dia ucap kata-kata cinta dekat husband dia udahla
14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag. ~ semuanya dah bersuami~ ~ wanita berkerjaya~
~ suka shopping... btol ker? hehe~
~bersangkut paut dengan uitm sekarang dan suatu masa dahulu~
alhamdulillah...aku dah berjaya wat taq dari irah...hehe
yang lain-lain kalau nak buat silakan..yang kena tag tu sila la jawab yer..hehe

5 comments:

syeka sweetheart said...

ofkos aku ingat ina..
xleh lupa ooo
sampai tersilap lambai kat org len
ekekekeke

lynn_82 said...

hehe tikah...
nasib baik dia tak berenti..kalau berenti..apa kita nak gtau kat dia..hehe

zarirah zabidi said...

ha..akhirnya siap jgk noo tag ni..xpa..owg tu bz sgt kan :p

Alimaz-Kembara Terasing said...

uit... santek wallpaer...

lynn_82 said...

hehe..irah...bz la sangat..walhal wat2 bz ja..kui kui..

mama..santek ek...macam tuan dia dak...watla juga tag nie..