Monday, January 3, 2011

B.U.S.Y TeRLaMpaU....

Salam satu malaysia kawan2 semua...
Chewah..
Hampir sebulan aku menyepi..kini aku kembali...
dengan azam dan semangat tahun 2011..
untuk kembali aktif berblog (harap2 la)..chewah2...
Sejak aku balik dari berpantang...busy yang teramat2 sangat... mengalahkan bos la plak...walhal...buat2 busy jek..kiki...
Ni antara kerja-kerja yang perlu ku selesaikan selepas bercuti selama 2 bulan
a) Final Exam ~25 Okt - sebulan~ (settle)
b) International Conference ~16 - 17 Dis~ (settle) ~gerak kerja untuk ICSTIE ni makan setahun lamanya...
c) Pendaftaran Student Baru / Lama ~ tak berapa nak settle lagi
(kelas baru start ari ni...masing-masing duk kalut)
Lepas ni...
a) KIK...uwaaaa
b) Simposium Sains Matematik Peringkat Kebangsaan
c) ICSTIE 4 plak...
d) Bengkel2 + kursus2 + seminar2 and so on la....
Banyak benda aku nak update..insyallah..aku cuba update satu persatu..sori pada kawan2 yang tag aku...insyallah..kalau sempat nnt aku jawab tag korang yer.....jangan marah no...
Last but not least...sekeping gambar untuk tatapan semua yang menunjukkan kebizian aku...
Inilah kerja aku....
v
v
v
v
v
v
v
*hahahah*
Sila perasan okay....
buat-buat poyo skit....

4 comments:

Cik Pah said...

ko kene amik gambar student buat kad matrix ker ?

lynn_82 said...

hehe kak lat's...amik gambor student yang ponteng kelas...wakakaka

zarirah zabidi said...

wah...bz sgt lah tu ibu hanzalah ngan huzaifah...hehehe...sempat lg no p wat part time photographer no...hihihi :p

lynn_82 said...

hehe irah..tu la bz la sangat..walhal buat2 bz ja...
(part time photographer carik duit lebih maa...wakaka...) nnt cheq kawin kak ina amik gambaq yer... perasan sat..