Tuesday, February 2, 2010

BuDaK NoTtY....

Hehehe.... seronok tengok gelagat anak aku sekarang nie... dah nakal dah.. dah pandai duk nyakat-nyakat ibu dia dah... Tengok macam semalam... aku nak amik gambar dia.... aku suruh la dia senyum.... bole dia buat kat aku muka macam kat bawah nie... Huhuhu..sabor jek la...boleh dia buat muka macam ni bila aku suruh dia senyum.... Pastu aku try sekali lagi..suruh dia senyum... akhirnya... inilah hasilnya....
Ha...comel pun senyum kat ibu camnie.....

2 comments:

mamaemylia said...

salam ziarah,
alahai cute nyer,ank sy pun mcm ni la perangai dia...tp best sangat tgk gelagat dia orang kan!!

lynn_82 said...

tq mamaemylia..
a'ah...mmg seronok sangat tengok gelagat diaorang time camnie...
kadang geli hati dibuatnya