Monday, January 25, 2010

RaNcaNgan KesUkaaN HanZalaH..

Meh nak citer lagi..ari tu aku cita hanzalah suka tengok upin ipin kan... ni satu lagi rancangan yang dia suka tengok sangat2... dekat saluran astro oasis...kan selalu sebelum masuk waktu semayang dia ada zikir-zikir.. time tu kalau bukan kat hanzalah..memang dah tak gi memana..duk ngadap tv jek... kalau sejam..sejam la dia depan tv tue... Meh layan gambor meh... Tengok tue...kyusuk bebenor dia nengoknya... alhamdulilah..sejuk perut ibu ngandungkan dia...
Dua tiga kali aku panggil dia wat tau tau jek.... Dan akhirnya.....
dia melemparkan jugak satu senyuman untuk ibu dia nie...

4 comments:

Hidaya a.k.a IbuBalqis said...

sejuk perut ibu ngandung...

M Nazri said...

Comel anak awak. Bagus la, kalau dia dah start minat tonton program2 mcm tu.

By the way, saya nak bercakap bagi pihak Hanzalah. "Ibu2 simpanlah sikit wang utk saya. Boleh saya guna bila saya nak belajar nanti? Utk ibu, ibu juga kenalah simpan wang yg boleh bagi jaminan utk keluarga. Bila ibu tak da nanti, tak perlulah Hanzalah minta bantuan org. Ibu selalu fikirkan masa depan kita kan? Jadi, ibu kena buat sesuatu lah."

Rasa-rasanya begitulah harapan anak2 kita. Jadi kenalah buat yg terbaik.

M Nazri
Prudential BSN Takaful
019 592 6319

Mohd Fahmi bin Hussain said...

ooo..nme anak hanzalah ea..

lynn_82 said...

nama dia btol... Muhammad Hanzalah