Tuesday, March 8, 2011

ALHAMDULILLAH...

Alhamdulillah...
Syukur ya Allah...
Ari ni.. Tanggal 8 Mac 2011..
Genap tiga tahun usia perkahwinan kami...
Sekejap saja masa berlalu...
~To abang nasem~
Tq very much kerana menjadi suami yang penyayang.
Menjadi teman setia yang mendengar setiap keluhan dan rintihan..
Semoga rumahtangga yang kita bina ini akan kekal ke akhir hayat..
Dan terima kasih juga menjadi ayah yang terbaik untuk anak-anak yang comel2 n lasak nie..adeh!!
~ Tak da planning lagi nak sambut annivesari kat mana~
haha..
Combine sekali ngan besday aku n abg nasem nnt la..
tak lama dah pun...

5 comments:

زاريرح زبيدي said...

hepi anivesery yg ke 3...semoga kak ina 1 family akan lebih bahagia hingga akhir hayat..amin....

syeka sweetheart said...

happy annyversary ina...
semoga kekal hingga hujung nyawa..

lynn_82 said...

TQ IRAH...
TQ MADAM SYEKA...

AMIN...

"myheart"-abieyazaly- said...

moga hepy selalu...

lynn_82 said...

tq bakyah..